Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Webtárhely szolgáltatás

Ha eldöntöttük, hogy milyen domaint szeretnénk, akkor a következő lépés a megfelelő tárhelyet kiválasztása. Egyáltalán nem mindegy, hogy Ön egy egyszerű bemutatkozó oldalt akar üzemeltetni, vagy fel szeretne tölteni több száz képet, videót, letölthető anyagokat.

Webtárhely szolgáltatás

Érdemes ezeket jól megfontolni, hiszen egy esetleges tárhely csere nagyon kellemetlen procedúra tud lenni. Az általános tapasztalataim szerint a legtöbben nem igazán tudjuk, hogy pontosan milyen tárhelyre lenne szüksége új weboldalunknak. Milyen méretű legyen, pontosan milyen funkciókra lehet szükségünk a későbbiekben... Sajnos a tárhelyszolgáltatók többsége pont ezt a hiányosságunkat próbálja meg kihasználni! Megnyugtatom, a legtöbb honlap tökéletesen elfér egy 1GB-os tárhelyen és teljesen felesleges egy nagy méretű tárhelyért fizetnünk, hiszen valószínűleg soha nem fogjuk azt kihasználni.

A tárhelyre azért van szükség, mert ide tudjuk majd feltölteni weboldalunk tartalmát, többek között képeket, videókat és persze a honlapunkat felépítő fájlokat. Manapság évente 13 ezer Ft körüli összegért már a profi (felső kategóriás) tárhelyek közül tudunk válogatni, szóval ennél többet nem érdemes kifizetnünk egyik szolgáltatónak sem.

Ha velünk készítteti el honlapját, akkor a tárhely első éves díját mi fizetjük, és az összes tárhellyel kapcsolatos teendőt mi végezzük majd el Ön helyett.

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +