Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Saját Facebook oldal készítése

A Facebook egy nagyszerű eszköz arra, hogy az Ön cége, vállalkozása meg tudja szervezni és aktivizálni tudja a cég körüli közösséget. Az érdeklődők csatlakozhatnak az oldalunkhoz (rajongókká válhatnak), így a saját üzenőfalukon láthatják a bejegyzéseinket. Így könnyedén kommunikálhatunk a szolgáltatásunk iránt érdeklődőkkel és ingyenesen tudjunk fenntartani a rajongóink érdeklődését.

Facebook oldal készítése

Megoszthatunk képeket, videókat, linkelhetjük saját oldalunkat, akciózhatunk, ami a megjelenést követően magától terjedhet a felhasználók körében, hiszen az oldalunk követői minden bejegyzésünkhöz hozzászólhatnak, kifejezhetik tetszésüket, amit természetesen az ő ismerőseik is láthatnak. Ha szeretne cégével profi módon megjelenni a Facebookon és már meglévő weblapjára is ki szeretné rakni a megosztási lehetőségeket(like button, like box, stb.) akkor ne várjon tovább!

A Facebook mára teljesen megkerülhetetlenné vált az Interneten megjelenni kívánó cégek, vállalkozások számára. Az összes felhasználójának száma 2011. áprilisában meghaladta a 664 millió főt. Döbbenetes látni, hogy milyen ütemben regisztrálnak a magyar felhasználók is. Napjainkban már több mint 3 millió (2011. április) magyar használja ezt a közösségi oldalt.

Frissítve: A legújabb felmérések szerint Magyarországon nagyjából 5-6 millió ember számít aktív internetezőnek, ebből 2016 márciusában 5 325 000 honfitársunknak van Facebook profilja, azaz az internetet használó magyarok 95%-a Facebookozik is.

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +