Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Megszűnt a Google kulcsszóválaszó eszköze

Korábban a keresőoptimalizálás után érdeklődőknek előszeretettel ajánlottam a Google kulcsszóválasztó eszközét. Segítségével tájékozódni lehetett arról, hogy az adott kulcsszavakra körülbelül milyen keresési forgalom várható, melyek azok a szavak, kifejezések, melyeket erőltetni és melyek azok, amelyeket majd hanyagolni kell az optimalizálás során. A rendszer új kulcsszavakat is ajánlott, amely szintén nagyon hasznos tudott lenne a keresőoptimalizálás megkezdése előtt.

Megszűnt a Google kulcsszóválaszó eszköze

Sajnos most jött el az idő, hogy a Google megszüntette ezt a lehetőséget, illetve az eszköz végül is nem szűnik meg, csak átkerült a Google Adwordsbe, vagyis mostantól csak regisztráció után tudjuk majd használni.

A Kulcsszótervezőben kombináltuk a Kulcsszóválasztó eszköz és a Forgalombecslő funkcióit, hogy megkönnyítsük a keresési kampányok tervezését. Emiatt a Kulcsszóválasztó eszköz a továbbiakban már nem érhető el. A Kulcsszótervező segítségével új kulcsszó- és hirdetéscsoport-ötleteket kaphat, teljesítménybecsléseket kérhet hozzájuk a megfelelő ajánlat és költségkeret kikereséséhez, majd hozzáadhatja őket a kampányaihoz.

Hogy kinek jó ez? Miért jó a Googlenek, hogy ezt a sokak által használt eszközt most elrejti, illetve megnehezíti annak elérését? A válasz egyszerű. Ennek köszönhetően a Google tovább építheti majd adatbázisát, aki pedig még nem tette, annak muszáj lesz létrehoznia egy Google fiókot, hogy továbbra is hozzájuthasson kedvenc kulcsszókeresőjéhez. A legnagyobb kereső számára a cél továbbra is az Adwords bevételek növelése, és a felhasználókat így egy lépéssel megint közelebb hozza majd a fizetős hirdetéseihez.

Tags: Google, Keresőoptimalizálás, Google Adwords

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +