Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Google Adwords

Előfordulhat, hogy bizonyos kulcsszavakra rövid időn belül a legjobbak közé kell kerülnünk. Ilyenkor jön jól a Google Adwords szolgáltatása. Oldala megjelenhet a kiválasztott kulcsszavakra és akár a mai naptól szert tehet potenciális vásárlókra, ügyfelekre.

Az Adwords hirdetések a Google keresőjében az organikus találatok(nem fizetős) felett, illetve a jobb oldalon helyezkednek el. Az Adwords fiókunkban azokat a kulcsszavakat adhatjuk meg, melyekre meg szeretnénk jelenni a találati listákon. Ha a szükséges beállításokat követően valaki beírja az adott kulcsszót a Google keresőjében, akkor az organikus találatok mellett a mi fizetett hirdetésünk is meg fog jelenni. Az Adwords hirdetések nagy előnye, hogy a megjelenések után nem, csak a kattintások után kell fizetnünk.

Google Adwords kampány - Látogatottság növelés

A későbbiekben Ön folyamatosan mérni tudja a kampány eredményességét. Nyomon tudja követheti, hogy hirdetései hányszor jelentek meg, hányan kattintottak rá és mindez mennyibe került Önnek. Napi költségkeretet adhat meg, ezzel könnyedén kontrollálhatja a hirdetések költségeit. Azt is megadhatja, hogy hol és mikor jelenjenek meg a hirdetései.

Mi vállaljuk ezeknek a kampányoknak a lebonyolítását, fiókját gondosan beállítjuk és folyamatosan ellenőrizzük annak érdekében, hogy Ön minél kevesebbet fizessen az egyes átkattintásokért. Nem mindegy, hogy egy látogatóért 10-15 Ft-ot fizetünk, vagy helytelen beállításokkal akár ennek a sokszorosát.

Ha szükséges, akkor honlapja módosításában is segítünk a még jobb eredmények érdekében.

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +