Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Facebook hirdetés

Ha már elkészítettük a saját Facebook oldalunkat, akkor mindenképpen érdemes elgondolkoznunk azon, hogy hogyan szerzünk majd látogatókat, követőket, kik és mennyien fogják majd lájkolni a bejegyzéseinket. A rengeteg ingyenes lehetőség mellett mindenképpen érdemes elgondolkoznunk a Facebook hirdetéseinek használatán is.

Facebook hirdetés - Látogatottság növelés

A Facebookon való hirdetés egy igen költséghatékony hirdetési forma, hiszen a nemzetközi árakhoz képest Magyarországon még mindig igen kedvező áron lehet látogatókhoz jutni. Ez persze csak akkor igaz, ha egy jól átgondolt stratégiával indítjuk el Facebook kampányunkat. A hirdetés elindítása nem egy bonyolult feladat, de helytelen beállításokkal gyorsan el tudjuk költeni a keretet és az már egyáltalán nem biztos, hogy megfelelő számú látogatót, potenciális ügyfelet tudunk majd az oldalunkra irányítani.

Helytelen beállításokkal sajnos nem a célközönséghez jut majd el hirdetésünk és ugyan rengeteg látogatót kapunk majd, de azokból csak kevesen fognak vásárolni, kevesen veszik majd igénybe valamelyik szolgáltatásunkat. Hasonlóan a Google Adwords kampányokhoz itt is nagyon oda kell figyelnünk az apró részletekre.

Ha Ön úgy érzi, hogy termékét, vagy szolgáltatását el lehetne adni a Facebookon keresztül is, akkor ne várjon tovább, a jelenlegi árakon mindenképpen érdemes igénybe venni ezt a hirdetési lehetőséget is. Bátran keressen minket, szívesen segítünk!

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +