Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Közösségi oldal üzleti célokra, kell ez nekem?

Sokan kérdezték már tőlem, hogy érdemes-e foglalkozni a közösségi oldalakkal, érdemes-e pénzt és időt fektetni a közösségi jelenlétbe. A válasz napjainkban már szinte egyértelmű. Ma már egyetlen weboldal sem hagyhatja figyelmen kívül a közösségi oldalakon való megjelenést, hiszen a keresők a közösségi jelenlétet is figyelik, és többek között a megosztások számát is figyelembe veszik a rangsorolásnál.

Facebook, Google +, Twitter

Ha lehet hinni a jóslatoknak, akkor a közösségi média továbbra is igen fontos része lesz a keresőoptimalizálásnak, sőt idővel akár nagyobb hatással lehet majd az oldalunkra, mint a normál linkek. Nagyon fontos, hogy oldalunkon legyenek megosztás gombok, lájk-boxok, vagy közösségi ikonok, hiszen hiába írunk remek cikkeket, ha a látogató nem tudja azt megosztani másokkal.

A közösségi média nem igazán alkalmas a közvetlen értékesítésére, hiszen a vásárlások csak elenyésző részen történik mondjuk a Facebookon. Viszont arra kiválóan alkalmas, hogy megnövelje a vásárlói kedvet, és segítségével megszólíthatjuk a potenciális vásárlóinkat.

Tudta Ön, hogy

  • a hölgyek 71%-a, a férfiak 62%-a van jelen valamelyik közösségi oldalon?
  • a megkérdezett emberek 45%-át rosszul érinti, ha valamilyen oknál fogva nem fér hozzá a Facebook fiókjához?
  • a Facebookon regisztráltak 23%-a naponta legalább ötször ránéz az üzenőfalra?

Mindenképpen érdemes csinálni, vagy csináltatni egy saját céges Facebook oldalt, ahol megoszthatjuk a legújabb termékeinkről, szolgáltatásainkról szóló tartalmakat, vagy a témában megjelenő egyéb újdonságokat, érdekességeket. Rövid időn belül rengeteg követőt tudunk szerezni, akik a későbbiekben folyamatosan terjeszteni fogják az általunk közzétett cikkeket, vagy akár a bizalom kialakulása után Ügyfelekké is válhatnak.

Pillanatnyilag a Facebook van előtérben, de ettől függetlenül bátran készíttesse el saját Twitter és Google Plusz oldalát is, ahol a későbbiekben szintén megoszthatja majd a cégét érintő újdonságokat. A felhasználók egy része nincs fent a Facebookon, sokan csak a Twittert, vagy a Google közösségi oldalát használják, mindenképpen érdemes tehát több helyen is megjelenni.

Tags: Facebook, Látogatószerzés, Közösségi oldal

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +