Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Profi weblap készítése olcsón

Szeretne egy minden igényt kielégítő, a látogatók számára jól átlátható, saját kezűleg is egyszerűen szerkeszthető honlapot?

A legjobb helyen jár, hiszen segítségünkkel gyorsan, kedvező áron juthat hozzá minden eszközön jól használható, minőségi weboldalához!

Honlapkészítés

Biztosan kell nekem egy saját honlap?

Ez nem is kérdés, a mai világban már mindenki a neten kezdi el a keresgélést, és a komoly cégek már rendelkeznek saját oldallal. Aki nincs még fent az interneten az nem is számít igazán! Ha nincsenek is komolyabb tervei a weboldallal, vagy lennének, de egyenlőre nincs rá elegendő kapacitása és nem igazán akkor foglalkozni vele, akkor is érdemes legalább egy bemutatkozó oldalt csináltatnia. Az oldalon röviden bemutathatja cégét, szolgáltatásait és megjelenítheti a fontosabb elérhetőségeit is. Ezzel aztán igazán nincs sok teendője és egyáltalán nem kerül sokba!

Nem is gondolnál, hogy milyen gyorsan megtérül egy ilyen weblap, hiszen a vásárlók, leendő ügyfelek közül sokan szeretik lecsekkolni az adott céget a végső döntést előtt. Ha ilyenkor nem találnak semmilyen infót, akkor keresnek valaki mást. Higgye el, gyorsan találnak majd olyat, aki rendelkezik saját weblappal. Gondoljon csak bele, Önnek mi lenne a véleménye egy olyan cégről, akinek még saját weblapra sem telik?

Kivel készíttessem el a weblapot?

Ön egy igen fontos döntés előtt áll, hiszen nagyon nem mindegy, hogy kivel készítteti el a weblapját! Az elfogadható ár és a gyors, minőségi munkavégzés mellett az is fontos, hogy a kiválasztott honlapkészítő a weblapot érintő összes feladatot el tudja látni, így Önnek elég csak egy emberrel tartania a kapcsolatot.

Honlapkészítés

Érdemes minket választania, mert:

 • ha kérdése van, akkor bátran kereshet minket, szívesen segítünk Önnek
 • gyorsan, alaposan és elfogadható áron dolgozunk
 • az összes weblappal kapcsolatos feladatot meg tudjuk oldani
 • hosszútávra tervezünk az Ügyfeleinkkel
 • segítünk a megfelelő domain kiválasztásában
 • az Ügyfeleink részére professzionális, minden igényt kielégítő tárhelyet biztosítunk
 • egyszerűen kezelhető, jól átlátható weblapokat készítünk
 • könnyen kezelhető adminisztrációs felület jár minden oldalhoz
 • a Google számára is tetszetős, keresőbarát honlapokat rakunk össze
 • megcsináljuk az Ön saját Analytics fiókját (webstatisztika)
 • a Google Webmaster Tools eszközét is beállítjuk
 • igény szerint akár több aldomaint is beüzemelünk
 • lehetősége van saját e-mail címek regisztrálására is
 • a későbbiekben sem feledkezünk el weblapjáról
 • az oldal folyamatos karbantartását, frissítését is vállaljuk
 • rendszeresen biztonsági mentéseket készítünk
 • a weblap átadása után a látogatószerzésben is tudunk segíteni

Igény szerint vállaljuk adminisztrálható fórum, profi webshop, saját Facebook oldal, rengeteg saját képpel bővíthető galéria és egyéb funkciók feltelepítését is.

Adminisztrációs felület

Minden általunk készített weblaphoz tartozik egy adminisztrációs felület is, ahol Ön a későbbiekben könnyedén szerkesztheti honlapja tartalmát. A felület elsajátításához nem szükséges programozói, vagy egyéb magas szintű informatikai tudás. Egyszerűen kezelhető, könnyedén átlátható, biztosan nem lesz vele gondja.

Az oldalon lévő tartalom szerkesztése olyan, mintha egy sima szövegszerkesztőt használna. A weblap elkészítése után megkapja tőlünk az adminisztrációs felület eléréséhez szükséges adatokat és ha szeretné, akkor a tartalmi elemek módosításában, képek, esetleg videók feltöltésében is szívesen segítünk Önnek.

Honlapkészítés

Honlap karbantartása

Már elkészült saját honlapja, weboldalára feltöltötte az összes fontosabb információt és úgy érzi weblap teljesen elkészült. Azonban a Google keresője és a látogatóink számára is nagyon fontos, hogy oldalunk tartalma folyamatosan frissüljön.

A találati listákon jobb helyezéseket érhetünk el gyakran frissülő tartalommal és a látogatók számára is érdekesebb lesz honlapunk, hiszen újra és újra fel fog minket keresni azért, hogy folyamatosan tájékozódjon a cégünket érintő újdonságokról, akciókról, jelenleg érvényben lévő kedvezményeinkről.

Az általunk elkészített oldalhoz tartozni fog egy könnyen kezelhető adminisztrációs felület, ahol Ön könnyedén tehet közzé új cikkeket és a jelenlegi tartalmat is egyszerűen módosíthatja. Persze ha Önnek nincs elég ideje, türelme ezzel foglalkozni, akkor mi egy jelképes összegért vállaljuk oldala folyamatos szerkesztését és karbantartását is.

Többnyelvű weblap

Ha honlapjával meg szeretne jelenni a nemzetközi piacon is, akkor mindenképpen érdemes elkészítenie weboldala angol és német változatát is. Mi vállaljuk, hogy kedvezményes áron, rövid időn belül lefordítjuk teljes weboldalát a kívánt nyelvre! Egy olyan több nyelvre is lefordított weblap áll majd rendelkezésére, melynek segítségével Ön komoly cégként mutatkozhat be egy jóval nagyobb piacon is! Rengeteg látogató, potenciális ügyfél érkezhet majd weboldalára, akár más országokból is!

Tags: Honlapkészítés

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +