Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Google keresőoptimalizálási útmutató kezdőknek

Az egy nagyon jó dolog, ha már rendelkezünk egy saját weblappal, de sajnos el kell hogy keserítsem, a munka nagyobbik része még csak most kezdődik. Valahogyan látogatókhoz, potenciális vevőkhöz kell jutnunk! Erre jelenleg több lehetőség is kínálkozik. A legnépszerűbbek talán az Adwords kampány, vagy a Facebookos hirdetések, de aki a látogatószerzésen töri a fejét, az előbb-utóbb meg kell, hogy ismerkedjen a keresőoptimalizálással is.

Google Keresőmotor-optimalizálási útmutató kezdőknek

A keresőoptimalizálás egy nagy türelmet igénylő munka. Napi szinten kell foglalkozni oldalunkkal, hogy az a legjobbak között szerepelhessen a Google keresőjében. Azonban a befektetett munka minden esetben meghozza a várt eredményt. Az optimalizálás megkezdése után honlapunkra rengeteg látogató fog érkezni a különböző keresőkből. Aki szeretne ez irányba elindulni, annak szinte kötelező olvasmány a Google hivatalos SEO útmutatója, mely a “Google keresőmotor-optimalizálási útmutató kezdőknek” nevet kapta.

Ezt a dokumentumot eredetileg a Google munkatársainak készítettük, de úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet olyan webmesterek számára is, akik még járatlanok a keresőmotor-optimalizálás témakörében, és szeretnék javítani a weboldalaik együttműködését a felhasználókkal és a keresőmotorokkal.

A dokumentumot ide kattintva tudja letölteni.

Tags: Google, Keresőoptimalizálás, Látogatószerzés

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +