Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Fontos információk weblapunkról, közvetlenül a Google-tól

Szeretne állandó visszajelzéseket kapni weblapja teljesítéséről? Szeretné ha ezeket a visszajelzéseket közvetlenül a Google-tól kapná meg? Ha a válasz igen, akkor van egy jó hírem az Ön számára! Nincs más teendője, mint beüzemelni a Google ingyenes szolgáltatását, és máris megtudhatja, hogy a legnagyobb kereső minkét vélekedik az Ön honlapjáról.

Google Webmester Eszközök

A Google célja nem más, mint hogy a weblapok tulajdonosai keresőbarát oldalakat hozzanak létre, ezzel is javítva a találati listán megjelenő honlapok minőségét. Ennek az eszköznek köszönhetően pedig a rengeteg statisztika, és más egyéb információkon túl arra is van lehetőségünk, hogy elvégezzük a weblapunkat érintő beállításokat, mellyel tovább javíthatjuk az oldal megítélését.

Aki a keresőkből is szeretne látogatókhoz jutni, annak ez az eszköz egy kötelező darab. A gyors és egyszerű beüzemelés után Ön is látni fogja, hogy mennyi hasznos információt kapunk, melynek segítségével tovább javíthatjuk eddigi helyezéseinket.

A Google Webmester Eszközök (Google Webmaster Tools) használatához természetesen szükség lesz egy Google fiókra is, ha Ön már rendelkezik ilyen fiókkal, akkor csak jelentkezzen be a hozzáféréshez!

Többek között információkat kaphatunk weboldalunk metaleírásairól, beállíthatjuk a webhelylinkeket, amelyek idővel megjelenhetnek webhelyünk keresési eredményei alatt. Megtudhatjuk, hogy mely oldalak hivatkoznak ránk, vagy törölhetjük a oldalunk nem kívánatos oldalait a találati listákról. Rengeteg hasznos funkció van, amit érdemes használni, és ha szeretnénk hosszútávon ott lenni a legjobb között, akkor bizonyos időközönként mindenképpen érdemes vissza-vissza néznünk, és ellenőrizni a Google által ingyenes nyújtott webhelyinformációkat.

Tags: Google, Keresőoptimalizálás, Honlapkészítés, Látogatószerzés

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +