Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Férfiak a Nőkért kampány Pécsen - ferfiakanokert.hu

"Az igazi férfi nem bánt nőt; Az igazi férfi nem erőszakos". Ezzel az üzenettel indult útjára többek között PMFC-MATIAS NBI-es labdarúgó csapatának támogatásával egy példaértékű kampány "Férfiak a Nőkért" címmel.

Férfiak a Nőkért kampány Pécsen - ferfiakanokert.hu

A kampány célja elsősorban a figyelemfelkeltés mellett az, hogy Pécs városában és szerte az országban végre csökkenjen a nők elleni erőszak. Az olcsohonlap.com egy kedvezményes áron elkészített weblappal próbál meg hozzájárulni a Férfiak a Nőkért kampány sikerességéhez. Nagyon reméljük, hogy előbb-utóbb minden érintetthez eljut majd a kampány üzenete.

Tags: Honlapkészítés

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +