Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Facebook rajongók szerzése gyorsan, egyszerűen

Tele az internet a különböző lájkszerzési tippekkel, de sajnos nem mindegyik működik, és van köztük olyan is, ami aránytalanul sokba kerül. Íme egy kis segítség a kezdeti nehézségek leküzdéséhez.

Facebook rajongók szerzése

Sokan azt hiszik, hogy elég ha megcsináljuk a Facebook oldalt, és a rajongók előbb-utóbb majd úgyis megtalálják, és követni fogják. Az igazság viszont az, hogy az értékes tartalmon és a jó kommunikáció sokszor nem elegendő.

Íme 8 db lájkszerzési lehetőség a használhatóbbak közül:

1. Saját ismerősök meghívása

Mi sem egyszerűbb ennél. Érdemes először a saját ismerőseinkkel kezdeni, akik biztosan szívesen lájkolják majd az oldalunkat. A legjobb, hogy ezek a lájkolások láthatóak lesznek az ő ismerőseik számára is.

2. Meghívás e-mail cím alapján

Hívjuk meg azokat a partnereket, akikkel napi szinten levelezünk, illetve azokat is, akik már feliratkoztak a hírlevelünkre! Ezek az emberek már valamilyen módon jelezték érdeklődésüket az Ön szolgáltatása, vagy termékei iránt, így valószínűleg erre is nyitottak lesznek. Egy próbát mindenképpen megér!

3. Posztoljunk minél gyakrabban

Persze a hangsúly ne csak a mennyiségen legyen! Próbáljon meg használható, a követők számára is értékes tartalmat nyújtani, amit majd lájkolhatnak és megoszthatnak másokkal is!

4. Hirdessen a Facebookon

A Facebookon nagyon olcsón lehet hirdetni, és egy minimális összegből viszonylag hamar megnövelheti a rajongói számát. Érdemes minél jobban szűkíteni a kört, és célzottan hirdetni, hogy azokhoz jusson el a hirdetésünk, akiket ez tényleg érdekelhet.

5. Legyen Facebook Social Plugin a weblapodon

Fontos, hogy a weblapján keresztül is megtalálják a Facebook oldalát. A legjobb, ha úgy tudják azt lájkolni, hogy még a weblapjáról sem kell elnavigálniuk. Hosszútávon ez rengeteg értékes követőt hozhat, szóval ezt mindenképpen érdemes megcsinálnunk. Használjunk közösségi ikonokat, like, follow button-t, vagy esetleg egy jóval feltűnőbb like box-ot. Minden attól függ, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre.

6. Nyugodtan használjuk a nyomtatott médiát is

Ha már korábban is hirdetünk újságokban, vagy küldtünk szóróanyagokat, akkor mostantól szinte kötelező lesz feltüntetnünk a Facebook oldalunk elérhetőségét is. Sőt, a névjegykártyákra, katalógusokra, árlistákra, kuponokra és más egyéb helyekre is érdemes ráírni. A lényeg, hogy minél többször találkozzanak vele, és tudatosuljon bennünk, hogy mostantól már a Facebookon is megtalálnak minket.

7. Adjunk valamit cserébe

Van egy olyan lehetőség is, hogy bizonyos tartalmakat csak akkor tud elérni a látogató, ha előtte már lájkolta az oldalunkat. Lájkolás után pedig egyből láthatóvá válik minden, és letölthet mondjuk valamilyen tananyagot, vagy jogosulttá válik egy bizonyos kedvezményre.

8. Indítson nyereményjátékot

Talán a legegyszerűbb lájkszerzés, ha versenyeket, nyereményjátékokat indítunk, amiben a részvételt a "Tetszik" gomb megnyomásához kötjük. Szívesen követik majd az oldalunkat, ha cserébe nyerhetnek is valamit, hiszen ez nekik csak egy kattintás.

Lehetne még sorolni, ha beüti a megfelelő kulcsszavakat, akkor Ön is találhat még jó pár ilyen hasznos ötletet az interneten. Azt javaslom, hogy szánjon rá időt, hiszen nagyon fontos, hogy több lábon álljunk. Csak a Google találati listájára hagyatkozni nagyon kockázatos lenne.

Tags: Facebook, Látogatószerzés, Közösségi oldal

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +