Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Egy remek módszer a már elvesztett látogatók visszaszerzésére

Mi van akkor, ha már sokan látogatják a weblapunkat, de a legtöbben, vásárlás, vagy a szolgáltatásunk megrendelése nélkül hagyják el az oldalt? Ön szeretné, ha a távozás előtt még egy utolsót szólhatna az oldal látogatóihoz? Milyen jó lenne, ha még átnyújthatna nekik mondjuk egy kupont, utalványt, vagy bármi mást, aminek köszönhetően feliratkoznának hírlevelünkre, lájkolnák a Facebook oldalunkat, befejeznék a vásárlást, vagy csak kérnének egy árajánlatot. Ez azért nem volna rossz, ugye? Van egy jó hírem, nemrég megtaláltam a megoldást!

Optimonk - Elvesztett látogatók visszaszerzése


A neve Optimonk, ha még nem ismeri, akkor nézze meg ezt a rövid videót:

Veszteni biztosan nem veszthet vele, próbálja ki 14 napig ingyenesen, én csak ajánlani tudom.

Ha szeretné beüzemelni a rendszert, akkor keressen meg, szívesen segítek!

Tags: Látogatószerzés

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +