Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Domainregisztráció

Ha Ön úgy döntött, hogy szeretne megjelenni az Interneten, akkor több dolgot is át kell gondolni, mielőtt belevágnánk. Az egyik, hogy a jó domain nevet válasszunk oldalunknak. Érdemes olyat, ami tartalmazza az Ön legfontosabb kulcsszavát.

Ha például egy hitel ügyintézéssel foglalkozó cége van, akkor érdemes olyan domaint választani oldalának, ami tartalmazza a hitel szót. Mondjuk www.gyorshitel.hu, vagy www.kedvezo-hitel.com.

Domainregisztráció

Domainnév beregisztrálása

Ha weboldalunkkal a magyar piacon szeretnénk megjelenni, akkor célszerű a .hu végződésű domainevek közül választanunk. A domain regisztrálhatóságát azt alábbi oldalon tudjuk leellenőrizni.

A regisztrációt itt tudja elindítani, de ha szeretne hozzá egy profi tárhelyet is, akkor előtte mindenképpen keressen fel, szívesen segítek Önnek.

Ha elsősorban külföldön szeretne érvényesülni, akkor inkább egy nemzetközi (com, info, net. co.uk stb. végződésű) domainnevet javaslok, ehhez pedig a GoDaddy.com-os domainregisztráció a legjobb választás.

Segítség Ügyfeleink részére

A végső döntés előtt érdemes jól átgondolni és azt sem árt, ha egy hozzáértő szakember véleményét is kikérjük. Nehogy évekkel később döbbenjünk rá, hogy rosszul választottunk. Ha velünk készítteti el honlapját, akkor természetesen a megfelelő domain beregisztrálásában is segítünk, és a tárhellyel sem lesz majd gondja.

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +