Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

Az Ön weblapja mobilbarát? Most kiderül!

Már évek óta kiemelten fontos tényező, hogy a weblapunk ne csak a számítógépeken keresztül legyen gyors és könnyen használható, hanem legyen hozzá mobil, illetve tabletes verzió is. Napjainkban a mobilok használata már meghaladja a számítógépekét, tehát nagy valószínűséggel már az Ön oldalát is többen nézik mobilról, mint más eszközökről.

Az Ön weblapja mobilbarát? Most kiderül!

A Google szeretné elérni, hogy minden honlap reszponzív legyen, tehát könnyen használhatóvá kell tennünk a weblapunkat, függetlenül attól, hogy éppen milyen eszközön nézik az oldalunkat.

Mi a teendőm, ha szeretnék megfelelni a Google mobilos irányelveinek?

Első lépésben le kell ellenőriznünk a saját weblapunkat. Erre egy kiváló eszköz a Google mobilbarát jelleget vizsgáló tesztoldala.

Nincs más teendőnk, mint beírni a saját url-t (pl. https://www.olcsohonlap.com), majd lefuttatni egy tesztet. Ha oldalunk a Google szerint is rendben van, akkor egyenlőre nincs más teendőnk.

Ideális esetben ez fog megjelenni:

Google mobilbarát oldal

Persze hátradőlni azért nem ajánlatos, érdemes újra meg újra megcsinálnunk ezt a tesztet, mert a legnagyobb kereső folyamatosan változtatja a játékszabályokat, és ami ma mobilbarátnak számít, azt lehet, hogy a későbbiekben már problémásnak fogja ítélni, és akkor garantált a visszasorolás a találati listán.

Ha nem mentünk át a teszten, akkor sem kell elkeseredni. A Google listázni fogja a weblappal kapcsolatos hibákat, melyek kijavítása után már nem lesz gond az oldalunkkal. Ezeket célszerű minél előbb elvégezni. Ha elakadna, akkor hívjon minket bátran, szívesen segítünk!

Tags: Google, Keresőoptimalizálás, Honlapkészítés, Látogatószerzés

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +