Professzionális weblapok elérhető áron!
Hívjon minket: +36 (30) 444 5126
Nem kell tovább olvasnia! Kérjen árajánlatot most, és mi minden részletről tájékoztatni fogjuk, személyre szabottan! 1 perc az egész!

10 érv a bérelhető webáruházak mellett

Ügyfeleim rengetegszer keresnek meg azzal, hogy szeretnének webáruházat indítani, de nem tudják, hogy melyik a jó választás. Béreljenek egyet egy havi, vagy éves díjért cserébe, vagy inkább fizessenek ki egy nagyobb összeget egy saját webshopért. Én az esetek többségében egy webáruház bérlését szoktam javasolni, és ebben a cikkben össze is gyűjtöttem 10 olyan érvet, amelyek egyértelműen a bérelhető webshopok mellett szólnak.

10 érv a bérelhető webáruházak mellett

1. Ingyenes tesztidőszak

A webshopot két hétig ingyenesen ki tudja próbálni, és ha valami miatt mégsem tetszik Önnek, akkor még mindig tovább tud keresgélni.

2. Kedvező ár, kiszámítható költségek

Jól tudjuk, hogy az induló vállalkozásoknak így is van elég költségük, a kezdő tőkét én inkább hirdetésre fordítanám, nem pedig egy egyedi fejlesztésű webshopra, ami úgy gondolom, hogy sokszor aránytalanul drága is tud lenni. A bérelhető webáruháznál pontosan tudni fogjuk, hogy éves szinten mennyi pénzt kell majd ráfordítanunk.

3. Igényfelmérésre is tökéletes

Kockázat nélkül ki tudjuk deríteni, hogy egyáltalán van-e igény, kereslet a termékünkre, szolgáltatásunkra. Ezt egy bérelhető áruházzal gyönyörűen fel lehet térképezni.

4. Háttérben futó folyamatos frissítések

Soha többé nem avulhat el webshopunk, mert azt folyamatosan és automatikusan frissítik nekünk, és nem mellesleg az ezzel járó költségek már be vannak építve a havi, vagy éves díjba.

5. Maximális támogatás

A programozó nem lesz elhavazva, és nem fog eltűnni. Akárhányszor gondunk adódik, egy profi fejlesztőkből álló csapat áll majd a rendelkezésünkre.

6. Pár perc alatt elkészül

A demó verziót pár perc alatt meg tudjuk csinálni, és utána könnyedén testre tudjuk szabni, akár külső segítség nélkül is.

7. Könnyű adminisztráció, segítőkész ügyfélszolgálat

Az elinduláshoz és a későbbi üzemeltetéséhez sincs szükség külön programozóra. Ehhez egy könnyen kezelhető adminisztrációs felület is a rendelkezésünkre áll. Ha elakadnánk, akkor is lesz valaki, aki szívesen segít majd nekünk.

8. Rengeteg ingyenes sablon

Gyönyörű és igényes sablonok közül válogathatunk, melyek mind megfelelnek a mai kor követelményeinek.

9. Egyedi arculatra is van lehetőség

Számos testreszabási lehetőségen és a választható kinézeteken felül, teljesen egyedi megjelenés is kialakítható.

10. Törvényes és az is marad

Mindig lesz olyan, aki követi helyettünk a különböző törvényi szabályozásokat, hogy a későbbiekben se legyen gondunk ebből.

Miért nem próbálja ki most?

Magyarországon két olyan cég van, akikkel van tapasztalom, és bátran merem ajánlani őket. Az egyik a ShopRenter, a másik pedig az Unas Shop (kupon kód: a94b-20122). Mindkettőnél van ingyenes tesztidőszak, így a végső döntés előtt nyugodtan ki tudja próbálni mindkettőt. Kattintson valamelyik banner hirdetésre, és csinálja meg ingyenes demó áruházát most!

(Kedvezmény az Unas Shopnál! Rendeléskor írja be a kupon kód mezőbe: a94b-20122)

Ha elakadna, akkor írjon, vagy hívjon fel bátran, szívesen segítek!

Keressen minket

Ha fontos kérdése lenne, akkor bátran hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet! Szívesen segítünk Önnek!

Halász Bálint
Mobil: +36 (30) 444 5126 (H-P, 9-16-ig)
E-mail: info@olcsohonlap.com

Domain / Tárhely

Kell egy saját domainnév és egy tárhelyre is szükségem lenne, de nem értek hozzá. Melyik a legmegfelelőbb és mennyibe fog ez nekem kerülni? Ha nem biztos a dolgában, akkor hívjon minket, szívesen segítünk!

Segítség +

Kedvezmény

Szeretné ha még olcsóbb lenne a szolgáltatásunk? Akkor beszélje rá valamelyik ismerősét egy új honlapra, és mi cserébe 20.000 Ft kedvezményt adunk Önnek! A további részletekért kattintson az alábbi linkre!

Ez jól hangzik +